kreyser-moskva-perekinuvsya-i-pochav-tonuti-ok-pivden

Крейсер "москва" перекинувся і почав тонути – ОК "Південь"

 • 775099 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Російський крейсер "москва" перекинувся і почав тонути після того, як ЗСУ вдарили по ньому ракетами. Про це інформує оперативне командування "Південь", пише УНН.

Цитата

"У Чорноморській операційній зоні ПКР "Нептун" уражений крейсер "москва" - флагман чорноморського флоту росії – отримав суттєві пошкодження. Виникла пожежа. Інші одиниці корабельного угруповання намагалися надати допомогу, але шторм і потужний вибух боєзапасу перекинули крейсер і він почав тонути", - інформує ОК "Південь".

Деталі

За даними командування, станом на сьогодні, якщо для висадки десанту умови несприятливі, то загроза ракетних атак як з моря, так і з тимчасово окупованого Криму залишається.

Додамо

13 квітня голова Одеської ОВА Максим Марченко повідомив, що ракетний крейсер "москва" пішов саме туди, куди його послали наші прикордонники на острові Зміїний. З його слів, ракети "Нептун", які стоять на сторожі Чорного моря, завдали російському кораблю дуже серйозних пошкоджень.

Інформацію про те, що "москва" горить, підтвердили і в міноборони росії. Як повідомили, корабель серйозно пошкоджений, екіпаж покинув судно.

За словами речника Одеської ОВА, крейсер буде небоєздатним щонайменше рік.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Крейсер "москва" перекинувся і почав тонути – ОК "Південь"

     • 775099 переглядiв

    ЄС закрив лазівку для продажу зброї рф на мільйони євро

     • 112837 переглядiв

    З полону окупантів звільнили двох українських пілотів

     • 129507 переглядiв

    CNN: у США закінчуються запаси протитанкових ракет Javelin

     • 254659 переглядiв