krikliy-prisoromiv-politikiv-za-piar-na-delfi

Криклій присоромив політиків за піар на Delfi

 • 13330 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Місцеві політики Одеси, які нічого не зробили для підняття танкеру Delfi, нині жваво піаряться на ньому. Про це написав міністр інфраструктури Владислав Криклій у Facebook, передає УНН.

"Що таке передвиборче безумство? Одеса, пляж "Дельфін". Прямо зараз один місцевий політик, який сильно хоче бути знову переобраний, робить відеозйомку біля затонулого Delfi. Переконаний, що буде розповідати, як сильно працював, аби підняти затонуле судно (хто зна, можливо подумки), і без нього взагалі нічого б не відбулося, але ми добре розуміємо, що його цікавить виключно підняття власних рейтингів, а не танкера. На жаль, безпосередньо до підняття Delfi не було раніше такого живого інтересу і допомога АМПУ чи виконавцям не пропонувалась", - зазначив Криклій.

Ймовірно, мова про мера Одеси Геннадія Труханова, який у той же час, зробив пост, в якому заявив, що "ми перейшли до фінального етапу операції по підйому Delfi".

Раніше політолог заявляв, що Труханов дарма намагається піаритися на Delfi, адже він до цього процесу не має жодного відношення.

Нагадаємо, з кінця липня за дорученням Президента проблемою підняття танкеру Delfi займається Мінінфраструктури. 26 серпня компанії "Трансшип" та "Бруклін-Київ", які вирішили допомогти державі - підняли танкер на рівний кіль.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Криклій присоромив політиків за піар на Delfi

     • 13330 переглядiв

    У курортному місті в Тунісі стався теракт, є загиблі

     • 16418 переглядiв

    У Миколаєві знайшли тіла двох чоловіків

     • 18696 переглядiв

    Двоє футболістів "Карпат" заразилися коронавірусом

     • 11508 переглядiв