krikliy-vikonav-obitsyanku-zbilshiti-kilkist-mobilnikh-poshtovikh-viddilen

Криклій виконав обіцянку збільшити кількість мобільних поштових відділень

 • 10654 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Міністр інфраструктури Владислав Криклій виконав обіцянку збільшити кількість мобільних поштових відділень до 500 одиниць. Про це свідчать дані аналітиків порталу "Слово і Діло", передає УНН.

Відповідну обіцянку Криклій дав 4 жовтня 2019 року. Тоді Верховна Рада України ухвалила програму діяльності уряду, і у документі йшла мова про збільшення кількості мобільних поштових відділень до 500 одиниць.

Уточнюється, що договори про закупівлю автомобілів уклали у квітні 2020 року.

"Відповідно до інформації листа Мінінфраструктури від жовтня 2020 року, 30 вересня 2020 року 500 машин для пересувних відділень були повністю передані Укрпошті та направлені по 6 областям.

Розподіл авто по регіонах було скореговано Укрпоштою від квітневих планів наступним чином: Київська область отримала 94 авто, Черкаська - 105 авто, Херсонська - 73 авто, Одеська - 106 авто, Чернівецька - 40 авто, Закарпатська - 82 авто. Обіцянка виконана", - розповіли аналітики.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив про підписану угоду з ЄІБ щодо модернізації логістичної мережі Укрпошти на 30 млн євро.

Українські Національні Новини

Політика