kristian-eriksen-yakiy-perezhiv-zupinku-sertsya-na-yevro-zalishiv-futbolniy-klub-inter

Крістіан Еріксен, який пережив зупинку серця на Євро, залишив футбольний клуб "Інтер"

 • 17725 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Півзахисник Крістіан Еріксен розірвав контракт і покинув міланський футбольний клуб "Інтер". Про це повідомляє пресслужба клубу, передає УНН.

Цитата

“Іноді життя робить несподіваний поворот і направляє вас по шляху, якого ви собі не могли уявити. Кожен уболівальник "Інтера" мовчки спостерігав за іграми команди, сподіваючись на Крістіана. Хоча "Інтер" і Крістіан зараз розлучаються, зв'язок між ними ніколи не буде розірваний", — йдеться в повідомленні пресслужби.

Як заявили в клубі, Еріксен був одним з ключових гравців. Незважаючи на припинення співпраці, сторони залишилися в хороших відносинах.

Нагадаємо

У липні цього року, Крістіан Еріксен втратив свідомість і впав на поле під час першого матчу данців на Євро проти Фінляндії.

Півзахисник пережив зупинку серця, медикам довелося проводити реанімацію прямо на полі.

Зі стадіону Еріксена відвезли в одну з лікарень Копенгагена, де йому встановили кардіостимулятор. Імплантований кардіовертер-дефібрилятор служить для усунення загрозливих для життя аритмій і запобігання зупинки серця. Через тиждень після події Еріксена виписали з лікарні.

Еріксен почав персональні тренування після інциденту на Євро-2020 у грудні.

Українські Національні Новини

Спорт