krivdnitsya-svitolinoyi-vpershe-v-karyeri-vigrala-vimbldon

Кривдниця Світоліної вперше в кар'єрі виграла Вімблдон

 • 8044 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Румунська тенісистка Сімона Халеп здолала американку Серену Вільямс і вперше стала переможницею турніру одиночного розряду жіночого Вімблдону, повідомляє УНН з посиланням на сайт змагань.

Всього лише 56 хвилин 7-ма сіяна використала аби завдати фіаско 11-й сіяній Серені Вільямс – двічі по 6:2.

Крім того, Халеп прирівняла гру у фіналі з найкращим виступом в кар'єрі.

"Це був найкращий матч у моїй кар'єрі, Серена завжди надихала мене. Я дуже багато працювала, щоб досягти цього результату, складно пояснити, наскільки я зараз щаслива. Це була мрія моєї мами, вона говорила, що якщо я хочу добитися чогось в тенісі, то повинна зіграти в фіналі Вімблдону, сьогодні цей день настав " Халеп після матчу заявила, що це була її найкраща гра.

"Це був найкращий матч у моїй кар'єрі, Серена завжди надихала нас [з мамою], - сказала Халеп. - Я дуже багато працювала, щоб досягти цього результату, складно пояснити, наскільки я зараз щаслива. Це була мрія моєї мами, вона говорила, що якщо я хочу добитися чогось в тенісі, то повинна зіграти в фіналі Вімблдону, сьогодні цей день настав", - відзначила румунка.

Зазначимо, Халеп виграла Вімблдон вперше в своїй кар'єрі. Для неї це друга перемога на турнірі "Великого Шолома" - перший титул вона завоювала в минулому році на "Роланд Гаррос".

Нагадаємо, що 7-ма сіяна з Румунії вибила в 1/2 фіналу Еліну Світоліну.

Українські Національні Новини

Спорт