krutishe-tilki-oskar-i-nfl-intervyu-garri-i-megan-stalo-odnim-z-naypopulyarnishikh-shou-za-rik

Крутіше тільки Оскар і НФЛ: інтерв'ю Гаррі і Меган стало одним з найпопулярніших шоу за рік

 • 18915 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Інтерв'ю Опри Вінфрі з британським принцом Гаррі і його дружиною Меган Маркл ввечері минулої неділі на телеканалі CBS привернуло величезну аудиторію, зібравши біля екранів близько 17,8 мільйона глядачів протягом двогодинного ефіру, передає УНН з посиланням на Variety.

Деталі

Згідно з даними видання, станом на понеділок випуск подивилися понад 49,1 мільйона глядачів по всьому світу, і їх кількість продовжувала зростати. Станом на 12 березня інтерв'ю подивилися понад 21 мільйон глядачів у США і понад 60 мільйонів глядачів по всьому світу.

Відзначається, що випуск став найпопулярнішою подією на каналі CBS, за винятком трансляцій НФЛ і Суперкубка, що відбувся 6 лютого.

Так, спецвипуск про Гаррі і Меган зібрав 12 мільярдів потенційних реакцій в соціальних мережах, зібравши найбільшу аудиторію в прайм-тайм з моменту вручення премії Оскар 9 лютого 2020 року, ставши популярнішим за будь-які розважальні програми в сезоні 2020-2021 років.

Контекст

Гаррі і його дружина, які проживають в Каліфорнії, дали велике інтерв'ю американській ведучій Опрі Вінфрі.

За словами Меган Маркл, королівська сім'я всерйоз була стурбована кольором шкіри їх новонародженої дитини. Кілька неназваних членів королівської сім'ї обговорювали цю ситуацію особисто з принцом Гаррі.

Також королівська сім'я нібито спочатку наполягала на тому, щоб Меган пішла в тінь і перестала бути медійною особистістю. Маркл розповіла, що через нападки преси переживала важку депресію і всерйоз думала про суїцид.

У монаршій родині звинувачення Меган заперечують.

Також, за даними ЗМІ, королева Великої Британії Єлизавета II заборонила наближеним до Букінгемського палацу публічно обговорювати ситуацію навколо інтерв'ю принца Гаррі та його дружини.

Українські Національні Новини

Новини Світу