ksu-sogodni-prodovzhit-rozglyad-zakonu-pro-lyustratsiyu-1

КСУ сьогодні продовжить розгляд закону про люстрацію

 • 9787 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Конституційний суд України у четвер, 4 липня, продовжить розгляд справи щодо конституційності закону "Про очищення влади" за поданням Верховного Суду України. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу КСУ.

Це питання розглядатиме на закритій частині пленарного засідання Велика палата Конституційного суду України. Засідання палати розпочалося о 10:00.

Першим питанням у порядку денному Великої палати КСУ на сьогодні значиться справа про конституційність положень закону "Про судоустрій і статус суддів". Його розглядають на відкритій частині засідання. 

Тим часом під КСУ проходять мітинги об'єднаних сил націоналістів та низки громадських організацій на захист закону про люстрацію.

Про те, що КСУ сьогодні продовжить розгляд "люстраційного" закону, нагадав і голова Верховної Ради Андрій Парубій під час ранкового пленарного засідання. "КСУ планує почати розгляд закону про люстрацію сьогодні. Дякую усім людям, які знаходяться зараз під судом та відстоюють очищення української влади", - заявив Парубій.

Нагадаємо, КСУ відклав розгляд закону про люстрацію у травні.

Українські Національні Новини

Політика