kubok-deryuginoyi-ukrayinska-gimnastka-stala-peremozhnitseyu-bagatoborstva

Кубок Дерюгіної: українська гімнастка стала переможницею багатоборства

 • 111408 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Абсолютна чемпіонка України з художньої гімнастики Вікторія Онопрієнко додала до свого активу ще один титул. Гімнастка стала володаркою Кубка Дерюгіної-2020, передає УНН з посиланням на сайт Федерації гімнастики України.

У минулому році Кубок після значної перерви був повернутий в актив української спортсменки, а саме гімнастки Влади Нікольченко. Цього року естафету підхопила Онопрієнко. Грація вперше представила чотири нові програми на міжнародній арені, які дозволили їй стати першою в багатоборстві і завоювати Кубок.

Інші призові місця обійняли білоруські грації Аліна Горносько та Анастасія Салос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська збірна відмовилася від участі в київському ЧЄ з художньої гімнастики

Зауважимо, що четверте місце в багатоборстві посіла українська грація, чемпіонка Всесвітньої Універсіади Єва Мелещук, яка показала найкращий результат з м'ячем, третій - зі стрічкою і четверті - з обручем і булавами. П'яте місце в багатоборстві посіла Влада Нікольченко, а срібний призер Юнацької Олімпіади Христина Погранична також показала на змаганнях гідні результати. зайняла шосту сходинку.

Також додамо, завтра в рамках турніру відбудуться фінали в окремих видах в рамках Міжнародного турніру і етапу Гран-Прі.

Українські Національні Новини

Спорт