kuchera-viklikali-na-dopit-u-dbr-schodo-aviakatastrofi-pid-chuguyevom

Кучера викликали на допит у ДБР щодо авіакатастрофи під Чугуєвом

 • 16045 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Голову Харківської ОДА Олексія Кучера викликали на допит в Державне бюро розслідувань, як свідка авіакатастрофи від Чугуєвом на Харківщині. Про це він розповів в ефірі телеканалу Zik, передає УНН.

“Я вже сьогодні отримав телефонний дзвінок від слідчого ДБР, який викликав мене на допит. На допит я запрошений у якості свідка. Вдумайтеся, як головного свідка трагедії, мабуть, так? Хоча я йому повідомляю, що я йому можу повідомити виключно ту інформацію, яка в мене є”, - сказав Кучер.

Як повідомляв УНН, у Харківській області, під Чугуєвом, 25 вересня розбився військовий літак. На його борту перебувало 27 осіб — члени екіпажу, курсанти і офіцери Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Кожедуба. 25 людей загинули на місці, один із курсантів помер від отриманих опіків у лікарні. Ще одна людина наразі перебуває на лікуванні.

Пізніше голова Харківської ОДА Олексій Кучер заявляв, що люди, які відповідали за посадку літака Ан-26, відповіли пілоту, який запросив посадку лише через хвилину, надавши пріоритет іншому борту.

Проте у Повітряних Силах ЗСУ заявили, що версія Кучера щодо авіакатастрофи Ан-26 - брехня.

Українські Національні Новини

Політика