kuleba-i-siyarto-provedut-zasidannya-mizhuryadovoyi-ukrayinsko-ugorskoyi-komisiyi

Кулеба і Сіярто проведуть засідання міжурядової українсько-угорської комісії

 • 20562 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. У четвер, 25 червня, у Києві відбудеться четверте засідання спільної міжурядової українсько-угорської комісії з питань економічного співробітництва під головуванням міністрів закордонних справ України та Угорщини. Про це повідомляє пресслужба МЗС України, передає УНН.

"У четвер, 25 червня, у Києві відбудеться четверте засідання Спільної міжурядової українсько-угорської комісії з питань економічного співробітництва за співголовування міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби та міністра зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини Петера Сіярто", - повідомили у МЗС.

Зазначається, що Кулеба та Сіярто домовилися про відновлення роботи комісії, яка не збиралася майже 7 років, на початку року. Засідання планувалося у березні, але було відтерміноване через коронавірусну кризу. На початку червня міністри визначили нову дату зустрічі.

"Очікується, що сторони обговорять розвиток торгівлі та інвестицій між Україною та Угорщиною, розглянуть низку спільних економічних і транспортних проектів, покращення прикордонної та транскордонної інфраструктури, пожвавлення співпраці в аграрній сфері, а також у сфері енергетики та охороні навколишнього середовища", - йдеться у повідомленні пресслужби.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що Україна не змінюватиме закон про освіту, попри вимоги Угорщини.

Українські Національні Новини

Політика