kuleba-pro-mozhlivist-perenesennya-vizitu-zelenskogo-u-ssha-zhodnikh-indikatoriv-z-vashingtonu-ne-nadkhodilo

Кулеба про можливість перенесення візиту Зеленського у США: жодних індикаторів з Вашингтону не надходило

 • 18744 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Від Вашингтону не надходило жодних сигналів про можливість перенесення візиту Президента України Володимира Зеленського до Сполучених Штатів. Про це в ефірі програми “Велика п’ятниця” повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, передає УНН.

Цитата

“Станом на зараз жодних індикаторів з Вашингтону про можливість перенесення візиту (Володимира Зеленського до США - ред.) у нас немає. Ще вчора у Вашингтоні активно тривала підготовка до візиту Президента України. Тому, наразі такого немає”, - заявив Кулеба.

Деталі

У той же час, очільник українського МЗС зауважив, що візит прем’єр-міністра Ізраїлю до США також не планували переносити.

“Просто саме в день, коли мала відбутися зустріч Джо Байдена з прем’єр-міністром Ізраїлю, відбувся теракт, який забрав життя більше десятка американських військовослужбовців, тому візит перенесли на наступний день”, - додав Кулеба.

Додамо

Зустріч президентів України і США Володимира Зеленського і Джо Байдена у Вашингтоні повинна була відбутися у Вашингтоні 30 серпня.

Пізніше її було перенесено на 31 серпня. Зміни до планів пов’язані з тим, що формат зустрічі глав держав був розширений і тепер передбачатиме зустріч віч-на-віч.

За інформацією Офісу Президента, лідери двох країн мають обговорити російську агресію в Криму і на Донбасі, енергетичну безпеку Києва, боротьбу з корупцією і проекти демократичних реформ.

Українські Національні Новини

Політика