kuleba-pro-obstril-kharkova-yediniy-sposib-zupiniti-putina-nadati-ukrayini-maksimalnu-viyskovu-dopomogu-ta-zaprovaditi-zhorstki-sanktsiyi-proti-rf

Кулеба про обстріл Харкова: єдиний спосіб зупинити путіна - надати Україні максимальну військову допомогу та запровадити жорсткі санкції проти рф

 • 202575 переглядiв

КИЇВ. 18 серпня. УНН. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав світ жорстко відповісти на терористичну атаку російських окупантів після того, як рф завдала удару по гуртожитку в Харкові. Про це інформує УНН з посиланням на Twitter Кулеби.

Цитата

"Росіяни завдали удару по житловому кварталу Харкова, убивши щонайменше 6 і поранивши щонайменше 16 осіб. росія продовжує вбивати людей посеред Європи. Єдиний спосіб зупинити путіна – надати Україні максимальну військову допомогу та запровадити значно жорсткіші санкції проти росії", - йдеться в повідомленні.

Контекст

Російські окупанти обстріляли Харків. Загарбники вдарили по Салтівському району. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив про 7 загиблих та 16 - поранених, серед яких - 11-річна дитина.

Українські Національні Новини

Суспільство