kuleba-pro-peregovori-z-rf-dialog-potriben-ale-ale-vikonuvati-ultimatumi-ne-budemo

Кулеба про переговори з РФ: діалог потрібен, але виконувати ультиматуми не будемо

 • 193517 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський повністю поінформований, до найдрібніших деталей, про розмову, яка відбулась учора між українською і російською делегацією. Україна визначиться зі своєю позицією і тоді буде готуватись до нової. Про це на брифінгу у вівторок заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Що стосується перемовин – ми зараз аналізуємо те, що відбулось вчора, заявлені позиції. Президент повністю поінформований, до найдрібніших деталей, про розмову, яка відбулась учора. Ми визначимось зі своєю позицією і тоді вже будемо у разі потреби готуватись до нової зустрічі”, - повідомив міністр.

“Ми вважаємо, що така зустріч повинна бути, тому що Україна вірить в дипломатію, і ми готові до дипломатичного вирішення конфлікту, але за жодних обставин ми не поїдемо на переговори, якщо Російська Федерація на них планує лише оголошувати свої ультиматуми. Переговори - це переговори, ми будемо розмовляти і шукати рішення, але виконувати російські ультиматуми і забаганки ми не будемо”, - заявив він.

Раніше

Напередодні на кордоні з Білоруссю відбулись переговори між Україною та Росією. Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк повідомив, що делегації повертаються до своїх країн для консультацій.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Сумщині відбувся перший обмін полоненими

     • 146920 переглядiв

    Зустріч Росії та України має відбутися 2 березня – росЗМІ

     • 243884 переглядiв

    Українців попередили про фейкові евакуаційні потяги з Одеси

     • 179360 переглядiв

    Міноборони РФ анонсувало удари по об'єктах СБУ в Києві

     • 452555 переглядiв