kuleba-prybude-do-indii-u-chetver-niu-deli-povidomylo-pro-shcho-hovorytymut

Кулеба прибуде до Індії у четвер: Нью-Делі повідомило, про що говоритимуть

 • 27274 переглядiв

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прибуде в Індію 28 березня 2024 року з дводенним офіційним візитом, щоб обговорити двостороннє партнерство, співпрацю з регіональних та глобальних питань, що становлять взаємний інтерес, з індійськими посадовцями та бізнес-спільнотою.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прибуде до Індії з дводенним візитом в четвер, 28 березня, для обговорення "питань, що стосуються двостороннього партнерства та співпраці з регіональних та глобальних питань", повідомили у середу у МЗС Індії, пише УНН.

Деталі

"Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба 28 березня 2024 року прибуде до Нью-Делі з дводенним офіційним візитом на запрошення міністра закордонних справ", - ідеться у повідомленні.

Як повідомляється, під час свого візиту Кулеба "матиме низку заходів, у тому числі офіційні зустрічі з міністром закордонних справ та заступником радника з національної безпеки Індії для обговорення питань, що стосуються двостороннього партнерства та співпраці з регіональних та глобальних питань, що становлять взаємний інтерес". Очікується також, що він поспілкується з бізнес-спільнотою.

Нагадаємо

Раніше сам Кулеба повідомив про візит до Індії, вказавши, що це буде перша така поїздка.

Він нагадав, що кілька днів тому відбулися переговори Президента Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді. Кулеба висловив переконання, що його візит посилить відносини між країнами.