kuleba-z-golovoyu-mzs-ugorschini-siyarto-priyikhali-na-zakarpattya

Кулеба з головою МЗС Угорщини Сіярто приїхали на Закарпаття

 • 14939 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Спільний візит міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби з його угорським колегою Петером Сіярто у Закарпатську область розпочався у середу, 23 вересня. Про це повідомив сам Кулеба у Twitter, передає УНН.

"Сьогодні відвідуємо славетне українське Закарпаття разом з Петером Сійярто. Кожна хвилина часу, інвестована у діалог, спілкування та лікування ран українсько-угорських відносин, варта годин непорозумінь та суперечок, які виникають, коли такого спілкування немає", - зазначив Кулеба.

Нагадаємо, за даними МЗС, очільники зовнішньополітичних відомств візьмуть участь у церемонії передачі Закарпатській області угорської гуманітарної допомоги, обговорять реалізацію домовленостей з широкого спектру українсько-угорських відносин, зокрема поглиблення економічного співробітництва, розвиток прикордонної інфраструктури та забезпечення прав національних меншин.

Сьогодні відвідуємо славетне українське Закарпаття разом з Петером Сійярто. Кожна хвилина часу, інвестована у діалог, спілкування та лікування ран українсько-угорських відносин, варта годин непорозумінь та суперечок, які виникають, коли такого спілкування немає. pic.twitter.com/s83XtMFXjf

— Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba) September 23, 2020

Українські Національні Новини

Політика