kuleba-zustrivsya-iz-premyer-ministrom-rumuniyi-govorili-pro-energetichnu-ta-infrastrukturnu-spivpratsyu

Кулеба зустрівся із прем’єр-міністром Румунії: обговорили торговельну та енергетичну співпрацю

 • 106546 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба прибув до Румунії на зустріч із прем’єр-міністром країни Ніколає Чуке. Сторони обговорили енергетичну та інфраструктурну співпрацю, передає УНН з посиланням на Twitter Кулеби.

Цитата

“Прем'єр-міністр Румунії Ніколає Чуке прийняв мене сьогодні в Бухаресті. Ми обговорювали розвиток торговельної, енергетичної та інфраструктурної співпраці, акцентували увагу на шляхах диверсифікації маршрутів українського експорту. Вдячний Румунії за підтримку України та прийом українських біженців”, – написав Кулеба.

Prime Minister of Romania @NicolaeCiuca received me in Bucharest today. We discussed developing trade, energy and infrastructure cooperation, focused on ways to diversify routes for Ukrainian exports. Grateful to Romania for supporting Ukraine and welcoming Ukrainian refugees. pic.twitter.com/oIoHUO70KS

— Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba) April 22, 2022

Нагадаємо

21 квітня до Києва з офіційним візитом прибули прем’єр-міністр Іспанії Педро Санчес та прем’єр-міністр Данії Метте Фредеріксен. Вони відвідали зруйновану російськими окупантами Бородянку та зустрілися з президентом України Володимиром Зеленським.

Українські Національні Новини

Політика