kultovi-sporudi-v-usikh-regionakh-perebuvayut-pid-posilenoyu-okhoronoyu

Культові споруди в усіх регіонах перебувають під посиленою охороною

 • 7999 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Будь-які провокації навколо Об’єднавчого собору будуть суворо присікатися. Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий на сторінці МВС у Facebook, передає УНН. 

"Будь-які провокації, спроби нагнітання ситуації навколо Об’єднавчого Собору як в столиці, так і в регіонах, будуть суворо присікатися. Правоохоронці забезпечують безпеку громадян під час заходів на Софійській площі у Києві. Також під посиленою охороною знаходяться інші культові споруди в усіх областях",- зазначив Сергій Яровий.

Перший заступник міністра наголосив, що інформація в ЗМІ про захоплення Спасо-Преображенського кафедрального собору у Вінниці не відповідає дійсності.

"Всі намагання спекулювати на темі Об’єднавчого Собору у такий важливий для держави час не допустимі. Тому закликаємо представників ЗМІ публікувати виключно перевірену інформацію", - додав він. 

Як повідомляв УНН, перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий у час проведення Об’єднавчого собору українських православних церков заявив про наявність терористичних загроз.

Нагадаємо, Об'єднавчий собор триває вже майже три години.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП