kulturna-rosiya-student-sklav-laylivi-slova-z-listivok-deputata-i-prikleyiv-na-smittyevi-baki

"Культурна" Росія: студент склав лайливі слова з листівок депутата і приклеїв на сміттєві баки

 • 29696 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Студент із Челябінська склав лайливі слова з листівок депутата Держдуми Андрія Баришева і розмістив на сміттєвих баках. Про це повідомляє УНН з посланням на Telegram-канал Mash.

Цитата

"Взагалі-то хлопець повинен був клеїти передвиборчі папірці Андрія Баришева зовсім по-іншому. Це була його робота, і він виконував її чесно, поки платили вчасно. Але в останні 10 днів в оплаті стали відбуватися дивні затримки", - йдеться в повідомленні.

Деталі

За інформацією каналу, хлопець мав образу і вирішив помститися: зібрав з листівок нескладні слова і помістив їх на помийні баки.

"Депутат заявив, що ніяких розклеювачів не наймав взагалі, а вся ця історія - чорний піар і брудні передвиборчі технології. Студенту ж запропонував прийти до нього за грошима - за те, що "провів рекламну кампанію", - додали в Mash.

Доповнення

Для Росії лаяти владу стає нормою. Так, 18 січня, тоді ще заарештований на 30 діб російський опозиціонер Олексій Навальний назвав Президента РФ Володимира Путіна "жабою" і закликав громадян РФ виходити на акції протесту проти діяльності нинішньої влади.

Українські Національні Новини

Новини Світу