kupa-paperiv-fastfut-i-beysbolka-trampa-na-obkladintsi-time-zobrazili-pershiy-robochiy-den-baydena

Купа паперів, фастфуд і бейсболка Трампа: на обкладинці Time зобразили перший робочий день Байдена

 • 25466 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Американський журнал Time розмістив на своєму сайті обкладинку лютневого випуску, на якій зображена "картина" першого дня нового президента США Джозефа Байдена. З одного боку це жартівливий погляд на речі, а з іншого - натяк на проблеми та завдання, які залишив по собі попередник Дональд Трамп, передає УНН.

Так, на обкладинці зображений Овальний кабінет завалений стосами паперів. Також на столі можна побачити їжу з ресторану швидкого харчування, а на підлозі знамениту червону бейсболку 45-го президента США Дональда Трампа. На одній з штор червоною фарбою написана буква "Т".

Новий президент США Джо Байден у задумі дивиться у вікно. Додамо, що на правій стороні обкладинки розміщена підпис "День перший".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден сьогодні підпише 10 указів, пов'язаних з боротьбою з COVID-19

Як повідомлялося, обраний президент США Джо Байден 20 січня на церемонії інавгурації склав присягу, офіційно вступивши на посаду глави держави.

У президента Зеленського очікують, що Байден проводитиме антикорупційні заходи в Україні. Зокрема, під час запрошення Байдена до Києва у Twitter президент України допустив помилку у повідомленні англійською мовою.

Українські Національні Новини

Новини Світу