kupyansk-zaznav-masovanogo-obstrilu-rashistiv-sered-postrazhdalikh-diti

Куп'янськ зазнав масованого обстрілу рашистів, серед постраждалих - діти

 • 161902 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Минулої доби, 22 вересня, ворог продовжував терор мирного населення Харківщини, обстрілюючи населені пункти, прилеглі до лінії зіткнення та кордону з рф - зокрема, Куп'янськ та район зазнали масованого обстрілу. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у п'ятницю, 23 вересня, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Вчора масовано обстрілювався Куп'янськ та Куп'янський район. Є постраждалі, в тому числі діти", - зазначив Синєгубов.

Деталі

За інформацією Центру екстреної медичної допомоги, у Куп'янську поранення отримали 3 людей, в тому числі 2 дітей – хлопчик і дівчинка по 7 років. Їхній стан медики оцінюють як середньої тяжкості. У Куп'янському районі поранення зазнали 4 людини. У Харківському районі загинув 51-річний чоловік.

2 людей – жінка 67 років та 52-річний чоловік підірвалися на міні в Чугуївському районі. Обидва госпіталізовані з пораненнями, додав голова ОВА.

Також, за його інформацією, учора вдень ворог вкотре завдав ракетного удару по смт Печеніги Чугуївського району. Ракета влучила в землю біля дамби Печенізького водосховища. Без постраждалих.

"На лінії зіткнення тривають бойові дії. Ворог здійснив спробу піти в наступ в районі міста Куп'янськ, але зазнав суттєвих втрат і відступив", - повідомив Синєгубов.

Доповнення

Генштаб ЗСУ 11 вересня повідомив, що українські підрозділи зайшли до Куп’янська.

Українські Національні Новини

Війна