kurs-na-rozkol-partiyi-kiva-zvinuvativ-boyka-i-lovochkina-v-torgivli-franshizoyu-opzzh

Курс на розкол партії? Кива звинуватив Бойка і Льовочкіна в торгівлі "франшизою ОПЗЖ"

 • 17449 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. Одіозний нардеп від "Опозиційною платформи - За життя" Ілля Ківа провокує розкол у власній партії. Він фактично звинуватив керівництво політичної сили в особі Юрія Бойка і близького до нього Сергія Льовочкіна в торгівлі "франшизою ОТЗЖ" на місцях. Про це Ківа заявив у своєму відеозверненні, передає УНН.

деталі

Так, 31 жовтня 2021 року мають пройти позачергові вибори депутатів Карлівського міської ради Полтавського району Полтавської області. Стратегічна рада партії ОТЗЖ затвердив розподіл відповідальності на окрузі між крилом Рабиновича - Медведчука і Бойко - Льовочкіна. Карлівський район, як стверджує Ківа, віддали під його відповідальність.

Однак, прибувши на місце, нардеп з'ясував, що глава Полтавської обласної організації партії Олег Сазонов, з відома Бойко, продав "франшизу ОТЗЖ" місцевого бізнесмена.

Після це Ківа і вирішив піти на відкритий конфлікт з керівництвом партії. У своїх висловлюваннях стосовно Бойка і Льовочкіна він не стримувався.

"У мене питання: скільки це буде тривати? Що мені потрібно сказати або зробити, щоб мої дії не обнулялися комерційними діями? " - заявив Ківа.

Тепер нардеп вимагає від Бойка пояснити, яка роль самого Ківи в розвитку ОТЗЖ.

"Поки я лажу, формую команду і борюся за інтереси партії, окремі (...) цією партією торгують", - заявив одіозний нардеп.

Нагадаємо, Ілля Ківа неодноразово потрапляв в скандали через свого неадекватної поведінки.

У 2013 році його судили за вимагання хабара . Однак він зумів уникнути покарання, надавши суду довідку з психлікарні.

Українські Національні Новини

Політика