kurs-na-zakhid-v-ibox-bank-zayavili-pro-plani-masshtabuvannya-na-2023-rik

Курс на Захід: в IBOX BANK заявили про плани масштабування на 2023 рік

 • 980408 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Український транзакційний банк IBOX BANK планує продовжувати масштабування у 2023 році. Головний фокус керівництво банку хоче зробити на відкритті нових відділень у західних регіонах України. Про це в ході відкриття VIP-відділення банку на Хрещатику заявила акціонер і Голова наглядової ради IBOX BANK Альона Шевцова.

Цитата

“Завдяки бізнес-стратегії, незважаючи на війну, нам вдалося зробити поточного року стрімкий ривок та закріпитися у ТОП-10 найстабільніших та найприбутковіших банків України. Ключове завдання – у такому ж темпі просуватися і у 2023 році. Наш пріоритет – це збереження поточного портфелю корпоративних клієнтів та відкриття нових відділень по всій Україні. Головний фокус на даний момент – західна частина країни”, –  відзначила Голова наглядової ради IBOX BANK Альона Шевцова.

Вона зазначила, що запорукою успіху будь-якого бізнесу та кожного українця, зокрема, у реаліях воєнного стану – старанна робота у режимі 24/7.

Нагадаємо

Цього року IBOX BANK вже відкрив 34 нових відділення.

У серпні 2022 року Рейтинговий комітет РА "Експерт-Рейтинг" оновив довгостроковий кредитний рейтинг IBOX BANK до найвищого рівня uaAAA за національною шкалою.

Також цього року банк увійшов до топ-10 найприбутковіших українських банків за оцінкою НБУ, зайнявши 8 рядок серед усіх банківських установ України. 

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу