kvitkoviy-godinnik-na-maydani-planuyut-demontuvati

Квітковий годинник на Майдані планують демонтувати

 • 72538 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Квітковий годинник у центрі столиці планують демонтувати після закінчення Генеральною прокуратурою слідчих дій та надання на це дозволу. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київзеленбуд" у відповідь на інформаційний запит УНН.

"… Комунальним підприємством по утриманню зелених насаджень Печерського району м. Києва (далі – КП УЗН Печерського району м. Києва) планується виконання робіт з демонтажу квіткового годинника після закінчення Генеральною прокуратурою слідчих дій та надання дозволу на проведення зазначених демонтажних робіт", - йдеться у повідомленні.

Таке рішення було прийнято у зв’язку з відведенням земельної ділянки на Алеї Героїв Небесної Сотні від Майдану Незалежності до Алеї Героїв Небесної Сотні, 3-5 у Печерському та Шевченківському районах м. Києва для будівництва Меморіалу Героїв Небесної сотні.

У підприємстві "Київзеленбуд" додали, що питання перенесення або не перенесення квіткового годинника знаходиться поза межами його компетенції та компетенції КП УЗН Печерського району м. Києва.

Нагадаємо, раніше столична влада розповіла про майбутнє квіткового годинника на Майдані. 

Як повідомляв УНН, у Києві на алеї Героїв Небесної Сотні розпочалися підготовчі роботи зі спорудження Меморіалу. Роботи з будівництва Національного меморіального комплексу Героїв Небесної сотні – Музею Революції Гідності планують завершити не пізніше 30 вересня 2019 року. 

Українські Національні Новини

Суспільство