lavrov-i-pompeo-proveli-rozmovu-schodo-ukrayini

Лавров і Помпео провели розмову щодо України

 • 9899 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. У середу, 30 травня, Міністр закордонних справ Росії Сергій Лаврова та Держсекретар США Майк Помпео з ініціативи американської сторони провели телефонну розмову. Про це йдеться в заяві на сайті МЗС Росії, передає УНН.

"Проведено обмін думками з ряду аспектів спільного порядку денного, включаючи двосторонні відносини, зусилля по врегулюванню сирійської кризи і подолання конфлікту в Україні на основі Мінських домовленостей від 12 лютого 2015 року", - йдеться в заяві.

У відомстві відзначили, що міністр і держсекретар погодилися з необхідністю роботи з виконання поставленого в телефонній розмові президента Росії Володимира Путіна і Президента США Дональда Трампа завдання долати наявні розбіжності через професійний діалог в інтересах нормалізації атмосфери російсько-американської взаємодії.

Як повідомляв УНН, офіційний представник державного департаменту США Хізер Нойерт у своєму мікроблозі в Twitter закликала Росію припинити свою агресію в Україні і виконати свої зобов'язання згідно з мінськими угодами.

Українські Національні Новини

Політика