lavrov-zagroza-yadernoyi-viyni-realna

Лавров: загроза ядерної війни реальна

 • 373505 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. Міністр закордонних справ Сергій Лавров дав інтерв'ю російському "Першому каналу" де заявив, що загроза ядерної війни реальна. Про це повідомляє УНН з посиланням на російські ЗМІ.

Цитата

"Небезпека серйозна, вона реальна, її не можна недооцінювати. Мені дуже не хотілося б, щоб зараз, коли, як ви й сказали, посилаючись на шановних політологів, коли дійсно ризики вельми істотні, дуже не хотілося б, щоб ці ризики штучно роздмухувалися, а бажаючих таких чимало", - сказав глава МЗС.

Деталі

Лавров висловив сподівання, що третьої світової війни не буде. Кроком до такої війни він вважає передбачуване відправлення військ західних країн в Україну.

"Ми в жодному разі не повинні допустити третю світову війну, саме в цьому контексті розглядають постійні провокації Зеленського та його команди, які вимагають мало не ввести натовські війська, щоб захищати українську владу. І всі завжди кажуть, що ми даватимемо озброєння, що теж, звичайно ж, підливає олію у вогонь, — і вони хочуть цими поставками озброєння змусити українців воювати з росією до останнього солдата, аби тільки тягнувся довше цей конфлікт, аби тільки, як вони сподіваються, росія від нього страждала дедалі більше й більше", - заявив Лавров.

Нагадаємо

Дві крилаті ракети ворога вчора, 25 квітня, вранці пролетіли над об'єктом Хмельницької АЕС, повідомила НАЕК "Енергоатом" у Telegram, зазначивши, що ракети загрожували ядерній безпеці України та світу.

Українські Національні Новини

Політика