lavrov-zayaviv-scho-rosiyska-yaderna-doktrina-poshiryuvatimetsya-na-teritoriyi-priyednani-pislya-referendumiv

лавров заявив, що російська ядерна доктрина поширюватиметься на території, приєднані після “референдумів”

 • 211079 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Міністр закордонних справ росії сергій лавров заявив, що всі російські закони і доктрини, включно з ядерною, поширюватимуться і на приєднані через фейкові "референдуми" території України в разі їх закріплення в Конституції росії, інформує УНН.

Цитата 

"Уся територія російської федерації, яка закріплена і додатково може бути закріплена в Конституції російської федерації, безумовно, перебуває під повним захистом держави, це абсолютно природно. Усі закони, доктрини, концепції, стратегії російської федерації поширюються на всю її територію", - заявив лавров на запитання журналіста з приводу планів щодо приєднання “нових територій”.

Деталі

Крім цього, коментуючи заяви про неминучу відповідь США в разі "приєднання" до росії окупованих територій, лавров сказав, що не бажає “займатися якимись похмурими прогнозами".

Голова МЗС рф також заявив, що "постачаючи зброю Києву, США та Євросоюз і НАТО не можуть претендувати на статус нейтральних, тобто не можуть претендувати на те, що вони не беруть участі в конфлікті". За його словами, США відправляють в Україну зброю, надають розвідувальні та супутникові дані, а це, заявив лавров, означає, що вони уже "є стороною конфлікту".

Доповнення 

лавров під час виступу на засіданні Генасамблеї ООН заявив, що "країни Заходу відкрито говорять про намір розчленувати росію і досягти її зникнення з політичної карти світу". Також він сказав, що росія не робитиме перших кроків назустріч діалогу із Заходом, лавров заявив, що чим довше Київ відмовляється від переговорів, тим важче буде домовлятися.

Українські Національні Новини

Політика