legalizatsiya-gralnogo-biznesu-do-zakonoproektu-nadiyshlo-blizko-3-5-tisyach-popravok

Легалізація грального бізнесу: до законопроекту надійшло близько 3,5 тисяч поправок

 • 20100 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. До законопроекту №2285-д про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор надійшло близько 3,5 тисяч поправок. Про це у Facebook написала заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук, передає УНН.

"Понад 400 законопроектів мали розглянути народні депутати під час третьої сесії Верховної Ради. Законопроектів щодо всіх сфер життя українців. Але робота парламенту паралізована на кілька місяців. Увесь цей час ми розглядатимемо тисячі поправок до земельного закону, більшість з яких фактично є поправочним спамом", - написала Кравчук.

За її словами, деякі політичні сили у парламенті вирішили користуватися таким інструментом розгляду законопроектів і надалі.

"Близько 3500 правок подано до законопроекту про легалізацію грального бізнесу. Стільки ж очікуємо до законопроекту про медіа", - зазначила Кравчук.

Нагадаємо. 16 січня 2020 року Верховна Рада України ухвалила за основу законопроект №2285-д (альтернативний до №2285) про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор.

Українські Національні Новини

Політика