legenda-basketbolu-dzhordan-vidvidav-poyedinok-fk-pszh

Легенда баскетболу Джордан відвідав поєдинок ФК "ПСЖ"

 • 17648 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Шестикратний чемпіон НБА Майкл Джордан відвідав поєдинок французької Ліги 1 за участі "Реймсу" та "Парі Сен-Жермен", повідомляє УНН з посиланням на "ПСЖ".

55-річна ікона баскетболу спостерігав за поєдинком з трибун в якому парижани здобули впевнену звитягу 4:1 (за переможців забивали двічі Кавані, Неймар і Меньє).

Також американець отримав у подарунок футболку "ПСЖ" з 23 номером під яким він виступав протягом усієї кар'єри. Подарунок був вручений з рук президента паризької команди Нассера Аль-Хелаіфі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жіноча збірна України завоювала медаль ЧЄ з баскетболу 3х3

Примітно, що раніше парижани випустили спеціальну форму у співпраці з брендом американського спортсмена "Air Jordan" в якій наразі і виступає команда.

Зауважимо, що "ПСЖ" став першим французьким клубом якому вдалося в семи стартових поєдинках французької першості забити як мінімум по 3 м'ячі.

Додамо, що Джордан окрім шести чемпіонських титулів НБА у складі "Чикаго" 14 разів брав участь у Матчах усіх зірок НБА, ставав 5-кратним "MVP" НБА і двічі ставав олімпійським чемпіоном.

Українські Національні Новини

Спорт