legendarniy-eks-futbolist-dzherrard-ocholiv-naytitulovanishiy-klub-shotlandiyi

Легендарний екс-футболіст Джеррард очолив найтитулованіший клуб Шотландії

 • 9733 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Наставник юнацької команди англійського "Ліверпуля" (футболісти віком до 19 років) Стівен Джеррард продовжить роботу на містку головного тренера шотландського "Рейнджерсу", повідомляє УНН з посиланням на сайт клубу.

Контракт з Джеррардом підписаний на чотири роки. 37-річний фахівець змінив на новому для себе посту Гарі Макаллістера, який після поразки від "Селтіка" 0:5 подав у відставку.

"Для мене велика честь стати головним тренером "Рейнджерс". Не можу дочекатися початку роботи. Ми будемо спиратися на минулі успіхи команди. Найголовніше – це перемоги в матчах. Адже по-іншому не може бути, якщо ви є частиною такого великого клубу", - сказав Джеррард.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наставник "Шахтаря" може очолити французьке "Монако"

Зазначимо, що за три тури до закінчення чемпіонату найбільш титулований клуб Шотландії (54 титули) займає третє місце в турнірній таблиці, відстаючи на три очки від "Абердіна" і на 13 очок від "Селтіка".

Додамо, що Джеррард виступав за "Ліверпуль" майже всю кар'єру – з 19998 по 2015 роки. За цей час він провів 690 поєдинків, забив 180 голів при 100 результативних передачах у футболці "мерсисайдців". Вигравав двічі Кубок і Суперкубок Англії, тричі Кубок ліги, Кубок УЄФА і ставав переможцем Ліги чемпіонів.

Українські Національні Новини

Спорт