legendarniy-gravets-chelsi-stav-golovnim-trenerom-komandi

Легендарний гравець "Челсі" став головним тренером команди

 • 9290 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Один з найбільш відомих гравців в історії лондонського "Челсі" Френк Лемпард повертається на "Стемфорд Брідж" вже як головний тренер команди. Про це повідомляє офіційний сайт футбольного клубу "Челсі", передає УНН.

Лемпард підписав із клубом трирічний контракт.

"Я дуже пишаюся тим, що повертаюся в "Челсі" як головний тренер. Усі знають про мою любов до цього клубу та його історії. Однак зараз я зосереджений виключно на роботі і підготовці до майбутнього сезону. Я тут, щоби ретельно працювати і приносити клубу успіхи. Не можу дочекатися, щоб почати", - сказав новоспечений наставник ФК.

Френк Лемпард виступав за "Челсі" з 2001 по 2014 рік на позиції півзахисника. За лондонський клуб він провів 648 ігор і став найкращим бомбардиром команди за всю історію, забивши 211 голів. У лютому 2017 року англійський футболіст оголосив про завершення ігрової кар'єри, а 31 травня 2018 року розпочав свою тренерську, очоливши англійський клуб "Дербі Каунті".

Зазначимо, до приходу Лемпарда ФК "Челсі" один сезон очолював Мауріціо Саррі, який після завершення минулого сезону очолив туринський "Ювентус".

Нагадаємо, віце-чемпіон світу перейшов з "Реалу" в лондонський "Челсі".

Українські Національні Новини

Спорт