legendarniy-tenisist-rodzher-federer-zavershuye-karyeru

Легендарний тенісист Роджер Федерер завершує кар’єру

 • 279486 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Один з кращих тенісистів в історії та 20-разовий чемпіон турнірів серії "Великого шолому" Роджер Федерер повідомив про завершення кар’єри, передає УНН із посиланням на Instagram спортсмена.

Цитата

"Як ви всі знаєте, останні три роки мене спіткали виклики у формі травм та операцій. Я важко працював над тим, аби повернутися до повноцінної змагальної форми. Але я також знаю межу можливостей свого тіла... Мені - 41 рік. За 24 роки я провів понад 1500 матчів. Теніс приймав мене значно щедріше, ніж я міг будь-коли мріяти. І теперь я маю визнати час, коли закінчу свою спортивну кар'єру", – повідомив Федерер.

Додамо

Він додав, Кубок Лейвера наступного тижня в Лондоні буде його останнім турніром ATP. У майбутньому спортсмен планує продовжувати грати в теніс, але вже не на професійному рівні.

"Це гірке рішення. Я сумуватиму за всім, що теніс дав мені. Але в той же час є стільки речей, які хотілося б відзначити. Я вважаю себе одним з найщасливіших людей у світі. Я отримав особливий талант для гри в теніс і робив це на рівні, що ніколи не міг уявити. Набагато довше, ніж я вважав можливим", - написав тенісист.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Roger Federer (@rogerfederer)

Нагадаємо

Титулований тенісист швейцарець Роджер Федерер виділив кошти для українських дітей, які стали жертвами злочинів росії.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Легендарний тенісист Роджер Федерер завершує кар’єру

     • 279486 переглядiв