legkovik-zitknuvsya-z-avtobusom-cholovik-ta-dvoye-ditey-zaginuli

Легковик зіткнувся з автобусом, чоловік та двоє дітей загинули

 • 15841 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. У Первомайському районі Миколаївської області сталася ДТП за участю легкового автомобіля та пасажирського автобуса, внаслідок якої загинули троє людей - чоловік та дві дитини. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУ ДСНС в області.

Так, 17 липня о 00:34 до рятувальників надійшла інформація про ДТП на трасі М-24 "Благовіщенське - Миколаїв" поблизу села Лукашівка Первомайського району.

Як стало відомо, внаслідок лобового зіткнення автомобіля Citroen Berlingo та пасажирського автобуса Neoplan ВХ на місці події від отриманих травм загинув водій легковика, 1984 р.н. Рятувальники за допомогою гідравлічного обладнання деблокували тіло чоловіка, якого затисло понівеченими елементами транспортного засобу.

Інших пасажирів легкового автомобіля - двох дітей та жінку - до прибуття рятувальників було госпіталізовано до лікувального закладу. Від отриманих травм хлопчик 2007 р.н. та дівчинка 2014 р.н. померли. Мати 1983 р.н. у тяжкому стані перебуває у реанімаційному відділенні лікарні.

Серед 30 пасажирів та двох водіїв автобусу сполученням "Залізний Порт - Шепетівка" постраждалих та загиблих немає.

Нагадаємо, під Житомиром у ДТП травмувалася жінка та 3-річний хлопчик.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП