lehkovyk-zitknuvsia-z-vantazhivkoiu-na-trasi-kyiv-chop-dvoie-zahyblykh-dytyna-travmovana

Легковик зіткнувся з вантажівкою на трасі Київ-Чоп: двоє загиблих, дитина травмована

 • 27289 переглядiв

Двоє людей загинули і 2-річна дівчинка отримала травми внаслідок зіткнення автомобіля Ford Focus та вантажівки DAF на трасі Київ-Чоп поблизу села П'ятничани у Львівській області 17 березня.

Двоє людей загинули і 2-річна дівчинка отримала поранення внаслідок зіткнення автомобіля Ford Focus та вантажівки DAF на трасі "Київ-Чоп" у Львівській області 17 березня, повідомили у ГУНП в області у понеділок, пише УНН.

Деталі

ДТП сталася 17 березня близько 19:00 на автодорозі "Київ-Чоп" неподалік села П’ятничани Стрийського району у Львівській області.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись легковий автомобіль Ford Focus, яким керувала 32-річна жінка, та вантажний автомобіль DAF, за кермом якого перебував житель Херсонської області віком 45 років.

"Внаслідок зіткнення водійка легковика від отриманих травм померла на місці події, її пасажир, віком 31 рік, помер у лікарні, а ще одна пасажирка - дворічна дівчинка - отримала тілесні ушкодження та була доставлена у лікарню", - повідомили у поліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

18.03.24, 09:40 • [views_0]