lider-cholovichogo-tenisu-dzhokovich-zarazivsya-koronavirusom

Лідер чоловічого тенісу Джокович заразився коронавірусом

 • 15332 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Перша ракетка світу, сербський тенісист Новак Джокович заразився коронавірусною інфекцією, повідомляє УНН з посиланням на Associated Press.

Позитивним також виявився тест і дружини 17-разового переможця турнірів "Великого шолому", у їхніх дітей результати негативні.

"Мій тест (на коронавірус — ред.) дав позитивний результат, як і в моєї дружини Єлени. У дітей коронавірусу не виявили. Я неймовірно шкодую про кожен окремий випадок зараження. Сподіваюся, це не зашкодить нічийому здоров'ю і все виявиться в порядку. Я вирушаю на самоізоляцію на 14 днів. Через п'ять днів я ще раз пройду тест", - сказано в заяві Джоковича.

Серб з найвищим рейтингом став четвертим тенісистом, який отримав позитивний результат на вірус після першої гри в Белграді, а потім виставкових змагань на минулих вихідних в Хорватії. Усі їх організовував серб.

Спочатку Віктор Троїцькі заявив, що у нього і його вагітної дружини був діагностований вірус, а Григор Дімітров, триразовий півфіналіст Великого шолома з Болгарії, заявив, що у нього позитивний результат. Борна Чоріч зіграв з Дімітровим в Хорватії і на наступний день повідомив, що він також здав позитивний результат.

Зауважимо, що на даних турнірах були відсутні обмежувальні заходи у зв’язку з пандемією коронавірусу. Через це рішення Джоковича організувати тенісний турнір багато хто критикував.

Українські Національні Новини

Суспільство