lider-frantsuzkogo-chempionatu-oformiv-transfer-ukrayinskogo-futbolista

Лідер французького чемпіонату оформив трансфер українського футболіста

 • 14940 переглядiв

КИЇВ. 26 березня. УНН. ФК "Рух" уклав угоду про перехід нападника у французький клуб "Труа". Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт "Руху".

Деталі

Окрім "Труа" на Кухаревича претендували й інші клуби з різних європейських чемпіонатів. Все ж після тривалих перемовин нападник та керівництво клубу вирішили схилити свій вибір на користь "Труа".

Зараз "Труа" виступає у другому за силою футбольному дивізіоні Франції та бореться за путівку в Лігу 1. Команда є лідером чемпіонату та славиться якісною роботою із молодими футболістами. Зокрема, серед відомих ексгравців "Труа" – чемпіон світу та Європи у складі збірної Франції Блез Матюїді, чемпіон світу Джибріль Сідібе, а також Мамаду Ньянг, Бафатембі Гоміс, Патріс Локо, Жером Ротен.

Відзначимо, що у 2020 році клуб "Труа" був придбаний компанією "City FootballGroup", яка у своїй структурі налічує десять клубів, в тому числі й "Манчестер Сіті".

Довідка

Для футбольного клубу "Рух" перехід Кухаревича у "Труа" є особливим, адже це перший міжнародний трансфер в історії клубу.

Українські Національні Новини

Спорт