lider-nkhl-monreal-postupivsya-khk-boston

Лідер НХЛ "Монреаль" поступився ХК "Бостон"

 • 7728 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. У центральному протистоянні ігрового дня регулярного чемпіонату НХЛ "Монреаль Канадіенс" на арені "Белл Центр" приймав хокеїстів "Бостон Брюїнс", повідомляє УНН з посиланням на сайт змагань.

До кінця другого періоду воротарі обох колективів були бездоганними, але рівновагу порушив форвард "Брюїнс" Остін Царніко, який забив у ближній кут Прайса за 1:05 до другої перерви і відсвяткував таким чином своє 24-річчя.

Голкіперу гостей Туукка Раску не вистачило до сухого матчу трохи більше трьох хвилин - Пол Байрон з передачі Торі Мітчелла і Андрія Маркова зрівняв рахунок.

В овертаймі гостріше діяли "Брюїнс". Спочатку забив Давид Крейчі, але його гол був відмінений через перешкоди воротареві. А перемогу "Бостону" приніс Райан Спунер, який переграв Прайса в ближньому бою – 1:2.

Зазначимо, що "Монреаль" зазнав лише третьої домашньої поразки в сезоні (14-1-2), а "Бостон" перервав серію з трьох невдалих матчів.

Нагадаємо, що в турнірній таблиці "Канадіенс" зберігають пальму першості – 42 очки. "Бостон" знаходиться в зоні плей-офф Східної конференції. Команда посідає 8 місце з 34 очками, але найближчий опонент "Нью-Джерсі" поступається 4 балами з 2 іграми в запасі.

Додамо, що в іншій зустрічі "Піттсбург Пінгвінс" розгромив "Аризону Койотс" – 7:0.

Як повідомляв УНН, хокеїсти "Філадельфії" встановили найдовшу переможну серію сезону в НХЛ.

Українські Національні Новини

Спорт