lider-stolichnogo-divizionu-nkhl-vashington-zdobuv-30-peremogu-v-sezoni

Лідер Столичного дивізіону НХЛ "Вашингтон" здобув 30 перемогу в сезоні

 • 10092 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. На льоду "Кепітал Уан Арена" місцевий ХК "Вашингтон Кепітал" святкував виграш над "Філадельфією Флайєрс" у зустрічі регулярного чемпіонату НХЛ, передає УНН з посиланням на сайт змагань.

"Вашингтон" програв перший період зустрічі із рахунком 0:2, але потім забив п'ять разів поспіль і здобув перемогу з рахунком 5:3. Переломний момент зустрічі стався на початку другого періоду, коли нападник Чендлер Стівенсон закинув дві шайби за 47 секунд і зрівняв рахунок. Потім ворота Міхала Нойвірта вразили Андре Бураковські (перший гол за 10 матчів), Ті-Джей Оші (перший гол за 14 матчів) і Деван Сміт-Пеллі. У "Флайєрс" відзначилися Тревіс Конечни, який продовжив гольову серію до п'яти ігор, Нолан Патрік, для якого шайба стала четвертою в сезоні, і Якуб Ворачек.

Примітно, що у воротах "Флайєрс" в третьому періоді дебютував Алекс Ліон, який відбив всі п'ять кидків.

Зауважимо, що "Кепіталс" здобули другу перемогу поспіль і зміцнилися на першій позиції Столичного дивізіону – 65 очок. Перевага над другим "Піттсбургом" становить шість очок. "Філадельфія" зазнала другої поразки поспіль і залишилася на 5-му даного дивізіону – 56 пунктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олімпійський чемпіон Ягр в 45 років завершив виступи в НХЛ

Додамо, що в інших протистояннях "Детройт" в серії буллітів подолав "Сан-Хосе" 2:1, а "Торонто" розгромили "Нью-Йорк Айлендерс" 5:0.

Українські Національні Новини

Спорт