lideri-zhinochogo-tenisu-ukrayini-diznalis-supernits-na-turniri-v-mayami

Лідери жіночого тенісу України дізнались суперниць на турнірі в Маямі

 • 11503 переглядiв

КИЇВ. 19 березня. УНН. В рамках турніру WTA Premier Mandatory в Маямі пройдуть поєдинки кваліфікаційної та основної сіток в яких візьмуть участь й українські спортсменки, повідомляє УНН з посиланням на сайт WTA.

З першого кола основної сітки розпочне боротьбу одеситка Даяна Ястремська. Їй протистоятиме 59 ракетка світу росіянка Катерина Александрова (59 ракетка світу). До цього спортсменки грали тричі і дві перемоги в активі українки.

Леся Цуренко має 28 номер посіву і стартуватиме з другого кола, де буде чекати переможницю матчу однієї із переможниць кваліфікації та китаянки Ван Сіньюй (303). Наразі після семи сезонів виступів в Маямі Цуренко виграла тільки один матч в основній сітці.

Еліна Світоліна посіяна під шостим номером зіграє також з другого раунду. У другому колі українка зустрінеться з переможницею матчу між Ван Яфань (49) і Крістіною Младеновіч (65). Світоліна сьомий сезон поспіль виступить в Маямі: в минулому році вона дійшла до чвертьфіналу, показавши свій кращий результат на даних змаганнях.

Нагадаємо, що Катерина Козлова виграла першу баталії у кваліфікації турніру.

Українські Національні Новини

Спорт