lisabon-priymatime-final-vosmi-ligi-chempioniv-uyefa

Лісабон прийматиме "Фінал восьми" Ліги чемпіонів УЄФА

 • 14782 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Виконавчий комітет УЄФА провів відеоконференцію і прийняв низку рішень стосовно продовження сезону найпрестижніших клубних футбольних змагань у Європі – Ліги чемпіонів, передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

Чвертьфінали, півфінали і фінал пройдуть у форматі фінального турніру за принципом плей-офф на стадіонах "Ештадіу ду Бенфіка" і "Жозе Алваладе" в Лісабоні з 12 по 23 серпня 2020 року.

Решта матчів 1/8 фіналу відбудуться 7/8 серпня. Рішення, пройдуть вони на стадіонах номінальних господарів або в Португалії, буде прийнято пізніше.

При необхідності, крім лісабонських стадіонів, для проведення матчів 1/8 фіналу будуть задіяні стадіони "Драгау" в Порту і "Афонсу Енрікеш" в Гімарайнші.

Чвертьфінали пройдуть 12/13/14/15 серпня, півфінали - 18/19 серпня, фінал - 23 серпня на "Ештадіу ду Бенфіка".

Зазначено, що жеребкування чвертьфіналів і півфіналів Ліги чемпіонів-2019/20 відбудуться 10 липня 2020 року в штаб-квартирі УЄФА в Ньоні.

Зауважимо також, у разі нічиєї в основний час у всіх чвертьфінальних і півфінальних матчах буде призначено додатковий час і, при необхідності, серія пенальті. Аналогічний регламент буде застосовуватися до матчів в інших змаганнях, для яких прийнято таке ж рішення.

Додамо, Стамбул, який спочатку був призначений господарем фіналу 2020 року, прийме фінал Ліги чемпіонів УЄФА-2021. Всі господарі наступних фіналів погодилися провести їх на рік пізніше, ніж планувалося спочатку. Таким чином, Санкт-Петербург прийме фінал у 2022 році, Мюнхен - в 2023 році, а Лондон ("Вемблі") - в 2024 році.

Раніше УНН повідомляв, що фінальний турнір Ліги чемпіонів відбудеться в Лісабоні в серпні.

Українські Національні Новини

Спорт