litak-lufthansa-zdiysniv-ekstrenu-posadku-v-zhenevi-cherez-zadimlennya

Літак Lufthansa здійснив екстрену посадку в Женеві через задимлення

 • 11369 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Пасажирський літак авіакомпанії Lufthansa здійснив в суботу екстрену посадку в Женеві через задимлення в кабіні пілотів. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

"Літак Lufthansa, який прямував за маршрутом Мюнхен - Женева, в терміновому порядку приземлився в суботу після прибуття в Женеву після появи диму в кабіні пілотів. Пасажири були евакуйовані, і ніхто не отримав травм", - пише видання.

За інформацією ЗМІ, запах гару став відчуватися в кабіні, коли літак Bombardier CRJ900 Lufthansa з 42 пасажирами близько 9 години ранку наближався до Женеви. Літаку дозволили швидке зниження і посадку. Пасажири були виведені з салону через виходи надзвичайної евакуації. Літак відбуксирували на стоянку для вивчення причин задимлення.

Через цей інцидент виникли затримки з прийомом деяких повітряних суден в Женевському аеропорту. Літак, який прямував до Женеви з Аяччо, був спрямований на посадку в Ліон, а низці інших лайнерів довелося якийсь час кружляти над Женевою в очікуванні дозволу посадки.

Нагадаємо, 1 вересня літак, що летів з Москви в Сочі, під час посадки в аеропорту викотився за межі злітно-посадочної смуги і загорівся, 166 пасажирів були евакуйовані.

Українські Національні Новини

Новини Світу