litniy-zhintsi-zagrozhuye-7-rokiv-uvyaznennya-za-narugu-nad-mogiloyu

Літній жінці загрожує 7 років ув'язнення за наругу над могилою

 • 16901 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. У Мукачево правоохоронці затримали жінку, яка вчинила наругу над могилою. Оскільки це повторний випадок, зловмисниці загрожує до 7 років за ґратами. Про це повідомляє прес-служба поліції Закарпатської області, передає УНН.

До правоохоронців надійшла інформація, що на міському кладовищі на вул. Матросова невідома особа пошкодила могилу жінки. Заявниця повідомила, що із надгробного хреста невідомі зняли табличку з надписом і викинули, перекинули вазони.

Поліцейські знайшли зловмисницю, нею виявилась 60-річна мешканка Мукачева, яка вже вдруге вчинила наругу над тією ж самою могилою.

Зібрані відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 297 (Наруга над могилою, вчинена повторно) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.

У поліції зауважили, що підозрювану вже засуджено за вчинення наруги над могилою похованої жінки. Зараз вона сплачує штраф у розмірі 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. За вчинене повторно їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 4 до 7 років. Слідство триває.

Нагадаємо, на Черкащині двоє неповнолітніх пошкодили 15 могил.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП