livan-viluchiv-milyoni-tabletok-amfetaminu-v-partiyi-limoniv

Ліван вилучив мільйони таблеток амфетаміну в партії лимонів

 • 19294 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. Влада Лівану в середу перехопила дев'ять мільйонів таблеток рекреаційного наркотичного каптагону всередині партії лимонів, припинивши спробу їх контрабанди в Перську затоку. Про це пише УНН з посиланням на AFP та Reuters.

Деталі

Співробітники митниці вилучили "майже дев'ять мільйонів пігулок каптагону" в порту Бейрута, повідомив місцевий чиновник на пресконференції, зазначивши, що вантаж прямував до Кувейту

Таблетки каптагону були поміщені в маленькі пакетики, заховані у підроблених фруктах серед справжніх фруктів лимонів.

Каптагон – суміш амфетамінів, також відома як "кокаїн для бідняків", – один із найпопулярніших рекреаційних наркотиків серед заможної молоді на Близькому Сході.

Минулого тижня поліція Дубая заявила, що вони виявили пігулки каптагону на суму близько 15,8 мільйона доларів, також заховані в партії лимонів, і заарештували чотирьох підозрюваних.

У листопаді сирійська армія заявила, що конфіскувала півтонни каптагону, захованого в партії спагетті.

Додамо

У жовтні Саудівська Аравія, Кувейт і Бахрейн вигнали ліванських дипломатів і відкликали власних посланців після критичних коментарів міністра, пов'язаного з "Хезболлою" з приводу війни в Ємені. Ер-Ріяд також заборонив весь імпорт із Лівану. Об'єднані Арабські Емірати відкликали своїх посланців.

Під час зустрічі цього місяця лідери Ради співпраці країн Перської затоки закликали Ліван посилити прикордонний контроль та вжити заходів щодо стримування контрабанди наркотиків через експорт до Саудівської Аравії та інших країн Перської затоки.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі