lotereya-loto-zabava-vidsvyatkuvala-19-richchya

Лотерея "Лото-Забава" відсвяткувала 19-річчя

 • 7945 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. У неділю, 11 листопада 2018 року, "Лото-Забава" відсвяткувала свій 19-й день народження, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу оператора держлотерей "М.С.Л.".

За цей час завдяки лотереї в Україні з'явилося 308 мільйонерів, з них 29 - лише цього року.

Розіграш святкового тиражу також відзначився безліччю грошових призів.

У цей день був виграний максимальний грошовий приз у конкурсі "Багаті та Відомі" - 500 тис. грн. Переможницею стала Тамара Пономаренко, яка зізналася, що має свій секрет успіху гри у лотерею і вже знає, що виграні гроші підуть на ремонт будинку сина.

Ще один конкурс лотереї - "Парочка" - приніс власнику лотерейного білета "Лото-Забава" №0181281 300 тис. грн.

Також цього дня відбувся фінальний розіграш акції "Злови машину на День народження", який був приурочений до 19-річчя лотереї. Останній аукціонний автомобіль JACS2 вартістю 400 тис. грн дістався гравцеві, у лотерейному білеті якого була вказана аукціонна комбінація 64806462. Відомо, що щасливий білет куплений в Інтернеті.

Поки фінального переможця акції шукають, до студії "Лото-Забава" приїхали попередні переможці акції - подружня пара Микола і Тетяна з Дніпропетровської області. Переможець зізнався, що заради візиту до студії "Лото-Забави" навіть пропустив відкриття мисливського сезону.

Українські Національні Новини

Суспільство