louis-vuitton-pridbav-tiffany

Louis Vuitton придбав Tiffany

 • 30097 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. Група компаній Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) оголосила про придбання американської ювелірної компанії Tiffany & Co. Про придбання повідомив очільник LVMH Бернард Арно, пише УНН.

"Я радий вітати Tiffany та її талановиту команду в нашій групі. Tiffany - знаковий бренд, ікона Америки. Це бренд, який є синонімом любові і чия блакитна коробочка шанована у всьому світі. Я переконаний, що ми знаємо як зробити його блискучим, з тією самою відданістю та пристрастю, яку ми застосовували до кожного з наших престижних домів протягом багатьох років. Ми впевнені у здатності Tiffany прискорити своє зростання, впроваджувати інновації та залишатися найбажанішим ювелірним брендом ", - заявив очільник LVMH Бернард Арно.

Нагадаємо, що угода між компаніями була досягнута у жовтні 2020 року.

Louis Vuitton заплатив за Tiffany трохи менше, ніж передбачалось раніше - не 135, а 131,5 долара за кожну акцію. Загальна сума угоди за оцінками Financial Times становить 15,8 млрд доларів.

Новим директором Tiffany стане директор LVMH Ентоні Ледру.

Ювелірна компанія Tiffany була заснована в 1837 році. Перший магазин вона відкрила на Манхеттені під назвою Tiffany, Young and Ellis. Фірмовий бірюзовий колір, присутній в корпоративному стилі компанії, є зареєстрованим товарним знаком.

LVMH є одним з найбільших у світі виробником предметів розкоші під торговими марками Louis Vuitton, Christian Dior, Givenchy, Guerlain, Moёt & Chandon, Hennessy тощо.

Слід зауважити, що процес придбання Tiffany супроводжувався судовою тяганиною.

Українські Національні Новини

Економіка