lrt-ministr-oborony-lytvy-hotuietsia-pity-u-vidstavku

LRT: міністр оборони Литви готується піти у відставку

 • 35929 переглядiв

Міністр оборони Литви Арвідас Анускаускас подає у відставку, подробиці якої, як очікується, будуть оголошені 18 березня після зустрічі з президентом Гітанасом Науседою на серйозну тему, хоча причина відставки залишається невідомою.

Міністр оборони Литви Арвідас Анушкаускас йде у відставку. Про це пише LRT з посиланням на пресслужбу уряду, передає УНН. Очікується, що подробиці будуть оголошені 18 березня.

Деталі

Про можливу відставку міністра оборони Литви стало відомо після того, як 15 березня журналіст Едмундас Якілайтіс написав у своєму Facebook подяку за роботу Арвідасу Анушаускасу.  

Після цього одне з інформагентств звернулося за коментарем до Анушкаускаса, проте він не підтвердив та не спростував цю інформацію.

Як пише LRT, на 16 березня призначено зустріч міністра оборони Литви Арвідаса Анушкаускас  із президентом Литви Гітанасом Науседою.

Джерела LRT стверджують, що їхня розмова відбудеться "на серйозну тему".

Співрозмовники агентства до цього підтвердили, що міністр готується піти у відставку, проте причина відставки поки що невідома.

Відомо, що Анушаускас обійняв посаду міністра оборони Литви у грудні 2020 року.

Президент Литви про можливу відправку західних військ до України: "Ми повинні перестати проводити для себе червоні лінії"13.03.24, 17:26 • [views_0]