luchesku-mi-pripuskalisya-bagatokh-pomilok-pri-pochatku-atak

Луческу: ми припускалися багатьох помилок при початку атак

 • 15494 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу прокоментував нульовий результат матчу із "Шахтарем" (0:0), передає УНН з посиланням на сайт "біло-синіх".

Цитата

Луческу заявив, що бразильські футболісти більш технічні, ніж інші.

"Ви бачите, що значить мати в складі бразильських гравців із хорошою технікою, з таким багажем, асортиментом техніки. У "Шахтаря" більшість гравців - бразильці, які добре поводяться з м'ячем. Це робить різницю. До того ж, нас влаштовувала нічия, тому ми організували свою гру так, щоб не давати вільних зон швидким, технічним гравцям "Шахтаря", а самим при відборі м'яча тікати в швидкі контратаки.

У той же час ми припускалися багатьох помилок при початку атак, при простих передачах, коли не було особливого тиску. Це я пов'язую з молодістю, недосвідченістю наших центральних захисників. У той же час у "Шахтаря" майстровиті, досвідчені центральні захисники, які практично не помилялися, вони починали всі свої атаки дуже добре. Суперники створювали чисельну перевагу за рахунок хороших передач, хорошої техніки.

Між Суперкубком і чемпіонатом велика різниця. Ми рік не програємо в чемпіонаті, і це багато значить. Я побажав хлопцям так само грати в подальшому", - відзначив коуч.

Нагадаємо

Між командами зберіглася триочкова дистанція в турнірній таблиці на користь "Динамо" (26 проти 23-х балів).

Українські Національні Новини

Спорт