luchesku-sprognozuvav-plan-gri-benfiki-na-match-proti-dinamo

Луческу спрогнозував план гри "Бенфіки" на матч проти "Динамо"

 • 14815 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу прокоментував майбутню зустріч на "Ештадіу да Луш" напередодні матчу 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів проти лісабонської "Бенфіки", повідомляє УНН з посиланням на сайт "біло-синіх".

Цитата

"Бенфіці" потрібна перемога, і вони організовуватимуть гру так, щоб домінувати та контролювати гру. Ми маємо намагатися не дати суперникам продемонструвати свою гру", - розпочав коуч.

Луческу вважає, що португальський колектив буде йти вперед великими силами, адже їм необхідний позитивний результат.

"Думаю, що завтра "Бенфіка" гратиме потужно, вони захочуть забити швидкий гол, аби контролювати хід зустрічі. Вони прагнуть перемогти, особливо після поразки в дербі. Але в чемпіонаті попереду ще довга дистанція, є час, аби все змінити. А у ЛЧ це остання гра, і ще невідомо, який результат буде зафіксовано у Мюнхені. Думаю, "Бенфіка" гратиме потужно від самого початку поєдинку", - підкреслив Луческу.

Доповнення

"Бенфіка" відстає на два очки від "Барселони" та веде боротьбу за путівку в плей-офф Ліги чемпіонів, а "Динамо" достроково не змогли пробитися до плей-офф єврокубків.

Українські Національні Новини

Спорт