lufthansa-pryzupyniaie-poloty-na-blyzkyi-skhid

Lufthansa призупиняє польоти на Близький Схід

 • 29570 переглядiв

Німецька авіакомпанія Lufthansa призупинила польоти в Амман, Бейрут, Ербіль і Тель-Авів щонайменше до понеділка і змінила маршрути, щоб уникнути повітряного простору над Ізраїлем, Йорданією та Іраком на тлі ескалації напруженості після нападу Ірану на Ізраїль.

Німецька авіакомпанія  Lufthansa заявила, що в неділю рейси до Аммана, Бейрута, Ербіля та Тель-Авіва будуть призупинені принаймні до понеділка на тлі безладів, спричинених нічним нападом Ірану на Ізраїль. Про це пише DW, передає УНН.

Деталі

Група, до складу якої входить німецький флагманський авіаперевізник Lufthansa, а також швейцарські та австрійські авіакомпанії, також буде стежити, щоб її рейси не використовували повітряний простір над Ізраїлем, Йорданією та Іраком в осяжному майбутньому, йдеться в заяві агентству Reuters.

У п’ятницю компанія вже заявила, що призупиняє рейси до Тегерана та з Тегерана до 18 квітня та не використовуватиме повітряний простір Ірану протягом цього часу.

Доповнення

Побоювання щодо подальшої ескалації на Близькому Сході змусили низку авіакомпаній по всьому світу змінити маршрути польотів або скасувати чи призупинити свої послуги.

Авіакомпанія Emirates Airlines заявила в неділю, що скасує деякі свої рейси та змінить маршрути інших, а Kuwait Airways заявила вранці в неділю, що відводить усі вхідні та вихідні рейси подалі від "зон напруги".

Голландська авіакомпанія KLM і австралійська авіакомпанія Qantas також заявили, що скоригували маршрути своїх польотів, щоб уникнути польотів через небезпечний повітряний простір.

Lufthansa призупиняє свої рейси в Тегеран "через поточну ситуацію на Близькому Сході"11.04.24, 10:37 • [views_0]