luganschina-na-syevyerodonetskomu-azoti-rosiyani-poshkodili-sklad-iz-metanolom

Луганщина: на сєвєродонецькому "Азоті" росіяни пошкодили склад із метанолом

 • 120311 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. На Луганщині на сєверодонецькому "Азоті" окупанти пошкодили склад із метанолом, у Лисичанську влучили в лікарню. Також в області за минулу добу рашисти пошкодили ще 52 будинки. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає УНН.

Цитата

"Наші військові стримують ворога, тому той продовжує нищити інфраструктуру і промисловість Сєвєродонецька. Росіяни роблять все, щоб потім можна було заявити про відсутність можливості відновлення", - написав Гайдай у Telegram.

Деталі

Він зазначив, що росіяни за вісім років жодної копійки не вклали у відбудову окупованої в 2014 році частини Луганщини, не збираються і зараз.

"Тому й руйнують. Вчора зранку вони декілька разів цілили по об’єднанню "Азот". Влучили в один із адміністративних корпусів та склад, де зберігався метанол. У Лисичанську пошкодили будівлю міської лікарні. Їм не потрібні школи, лікарні, заводи та робочі місця на них. На жаль, це ще не всі зрозуміли", - розповів Гайдай.

Голова ОВА наголосив, що окупанти просто нищать та грабують Луганську область.

"Пошкоджено ще 52 будинки. Тобто ще понад 50 сімей, а з урахуванням багатоповерхівок – значно більше, залишилися без даху. 50-60 будинків область втрачає щодня. У селах і селищах, які штурмують росіяни, житло вигорає вулицями. Тож, за 1 червня в Гірському ворогом пошкоджено 16 будинків, в Лисичанську – 15, у Врубівці – дев’ять, у Сєвєродонецьку – шість, Новодружеську – чотири, Миколаївці – два", - повідомив Гайдай.

Доповнення

1 червня повідомлялося, що окупанти увійшли у центральні райони Сєвєродонецька на Луганщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    2 червня – Вознесіння Господнє

     • 339531 переглядiв

    На сході ЗСУ знищили майже 40 окупантів

     • 272608 переглядiв