luganschina-okupanti-zakrivayut-sela-u-poshukakh-navidnikiv-ta-zastosovuyut-torturi-do-naselennya

Луганщина: окупанти закривають села у пошуках навідників та застосовують тортури до населення

 • 515403 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. Російські окупаційні війська на тимчасово-зайнятих територіях Луганської області закривають села на в‘їзд та виїзд, застосовуючи тортури до населення. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає УНН.

Цитата

“На жаль, це достатньо очікувана їхня реакція. Тому що, чим більше мають успіхи українські військові — тим більш злобніше будуть поводити себе окупанти. Вони зараз закривають населені пункти, тобто, цілі села закривають на в‘їзд та виїзд. Десятками забирають людей, вивозять їх в Луганськ”, — повідомив Гайдай.

Деталі

За його словам, окупанти намагаються зробити колективну відповідальність за ті вибухи, які відбуваються регулярно на складах з боєкомплектом, в казармах, де знаходиться особовий склад росіян.

“Вони звинувачують в наводці на ці пункти місцеве населення. Потім є непоодинокі випадки, коли чоловіків або забирають в Луганськ, хто не хоче воювати, і далі до них застосовуються тортури, або навіть є випадки, коли просто місцевих розстрілювали на місці”, — додав голова ОВА.

Доповнення

Як писав УНН, на тимчасово окупованій території Луганської області російські загарбники продовжують тероризувати місцеве населення. Окупанти заблокували для проведення "фільтраційних заходів" село Половинкине біля Старобільська.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП